Inhoud, proces en mens centraal

Over EV

Edwin VersluisEV projectmanagement is in 2007 opgericht door Edwin Versluis. Zijn ervaringen bij overheden als project- en omgevingsmanager in complexe ruimtelijke projecten helpen u verder. Al sinds 1988 is Edwin actief voor overheden in het leiden, begeleiden en structureren van projecten op de terreinen openbare ruimte en civiele techniek. En zijn scope reikt inmiddels verder. Ook als  gespreksleider en facilitator heeft hij zijn kwaliteiten verrijkt.

“Met veel structuur en minimale risico’s behalen we het gewenste projectresultaat in ieder project. De combinatie mens – inhoud – structuur is een prima basis voor een optimaal projectresultaat.”

Edwin Versluis (1970) is na zijn MTS gaan werken voor lokale overheden waterschappen en gegroeid tot de veelzijdige manager op technische projecten die de menskant niet uit het oog verliest. Mét politieke antenne en communicatieve vaardigheden, die hem helpen om de juiste afwegingen te maken en deze goed te kunnen communiceren.

Naast zijn opleiding heeft Edwin zich verrijkt met uiteenlopende cursussen en certificaten zoals HTO civiele techniek, leergang management en organisatie, beheer en onderhoud wegen. Lees HIER (link Linkedin) voor het complete overzicht.

Daarnaast is hij een familieman met interesse in sport en maatschappij. Ook daar zet hij zijn capaciteiten in met de invulling van vrijwillige taken.